Internet Wifi

A Hotel Martinez disposareu de connexió a Internet Wifi a totes les habitacions i al restaurant per connectar-vos amb el vostre portàtil, o si ho preferiu, també podreu utilitzar l'ordinador que tenim al saló.

Animals Benvinguts

A Hotel Martinez sabem com es fan estimar els animals de companyia. Per això no tenim cap inconvenient en que els porteu amb vosaltres al nostre hotel i us acompanyin durant la vostra estada a la Cerdanya.

Hotel

L'Hotel Martinez es troba situat a les afores de la vila de Puigcerdà, a tocar de la població francesa de Bourg-Madam, una zona verda just al centre de la vall de la Cerdanya.

L'hotel, petit però acollidor, va ser inaugurat el 1969 per la família Martinez i des de llavors ha allotjat clients amb l'objectiu d'oferir-los un tracte familiar i personalitzat per tal de que se sentin com a casa seva.

Disposem de 13 habitacions completament equipades distribuïdes en dues plantes, un restaurant on es poden degustar especialitats de la cuina ceretana i un jardí amb piscina exterior per gaudir de la tranquil·litat i el bon clima que ofereix aquesta vall.

 

Oferta Treballadors d'Empresa

Té la necessitat d'acomodar els treballadors de la seva empresa a la Cerdanya? A Hotel Martinez oferim als treballadors l'habitació individual en règim de Mitja Pensió per 40 €/nit si les dates reservades són entre dilluns i divendres, tant en temporada baixa com en temporada alta.

Facebook Icon