Internet Wifi

A Hotel Martinez disposareu de connexió a Internet Wifi a totes les habitacions i al restaurant per connectar-vos amb el vostre portàtil, o si ho preferiu, també podreu utilitzar l'ordinador que tenim al saló.

Animals Benvinguts

A Hotel Martinez sabem com es fan estimar els animals de companyia. Per això no tenim cap inconvenient en que els porteu amb vosaltres al nostre hotel i us acompanyin durant la vostra estada a la Cerdanya.

Bar i Restaurant

"El plaer dels banquets no s'ha de mesurar per l'abundància de les viandes, sinó per la reunió d'amics i la conversa." Marcus Tullius Cicero

El bar i el restaurant d'Hotel Martinez són les dues zones comunitaries de l'hotel obertes a tot el públic.

Al Bar, que obre les seves portes de 8 del matí a 10 de la nit, podreu seure tranquil·lament mentre preneu un cafè, una copa, o un aperitiu.

A l'acollidor restaurant del nostre l'hotel, que té una capacitat per a 30 persones, podreu degustar els plats de cuina tradicional local elaborats pel nostre xef i també disposeu un menú de nit per 14,50€.

Oferta Treballadors d'Empresa

Té la necessitat d'acomodar els treballadors de la seva empresa a la Cerdanya? A Hotel Martinez oferim als treballadors l'habitació individual en règim de Mitja Pensió per 40 €/nit si les dates reservades són entre dilluns i divendres, tant en temporada baixa com en temporada alta.

Facebook Icon