Internet Wifi

A Hotel Martinez disposareu de connexió a Internet Wifi a totes les habitacions i al restaurant per connectar-vos amb el vostre portàtil, o si ho preferiu, també podreu utilitzar l'ordinador que tenim al saló.

Animals Benvinguts

A Hotel Martinez sabem com es fan estimar els animals de companyia. Per això no tenim cap inconvenient en que els porteu amb vosaltres al nostre hotel i us acompanyin durant la vostra estada a la Cerdanya.

Habitacions

Hotel Martinez disposa de 14 habitacions distribuïdes entre les dues plantes superiors amb capacitat per allotjar un màxim de 35 clients:

  • 1 habitació individual
  • 6 habitacions dobles
  • 2 habitacions triples
  • 4 habitacions quàdruples
Totes les habitacions estan completament equipades amb bany complet, terrassa, TV, telèfon i connexió a internet Wifi. Poden consultar el preus de les diferents habitacions a l'apartat Tarifes i Ofertes d'aquesta web.

Oferta Treballadors d'Empresa

Té la necessitat d'acomodar els treballadors de la seva empresa a la Cerdanya? A Hotel Martinez oferim als treballadors l'habitació individual en règim de Mitja Pensió per 40 €/nit si les dates reservades són entre dilluns i divendres, tant en temporada baixa com en temporada alta.

Facebook Icon