Internet Wifi

A Hotel Martinez disposareu de connexió a Internet Wifi a totes les habitacions i al restaurant per connectar-vos amb el vostre portàtil, o si ho preferiu, també podreu utilitzar l'ordinador que tenim al saló.

Animals Benvinguts

A Hotel Martinez sabem com es fan estimar els animals de companyia. Per això no tenim cap inconvenient en que els porteu amb vosaltres al nostre hotel i us acompanyin durant la vostra estada a la Cerdanya.

Jardín y Piscina

El jardín de Hotel Martinez es un espacio exterior donde se puede disfrutar del buen clima y la tranquilidad que nos ofrecen Puigcerdà y el valle de la Cerdanya.

Un jardín donde encontraréis una terraza muy adecuada para tomar un aperitivo o hacer una barbacoa durante los meses de verano, y una pequeña piscina que ofrecerà descanso a los mayores y diversión a los más pequeños.

Oferta Treballadors d'Empresa

Té la necessitat d'acomodar els treballadors de la seva empresa a la Cerdanya? A Hotel Martinez oferim als treballadors l'habitació individual en règim de Mitja Pensió per 40 €/nit si les dates reservades són entre dilluns i divendres, tant en temporada baixa com en temporada alta.

Facebook Icon