Serra del Cadí

El Cadí, la majestuosa serra del pre-pirineu, es troba dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró i a només 30 minuts de l'Hotel Martinez. Un indret excel·lent on gaudir de la natura en el seu estat més pur. 

Puigcerdà

Puigcerdà, la històrica capital de la vall de La Cerdanya, actualment encara n'és el principal nucli urbà i comercial. Una ciutat on trobareu tot el que necessiteu durant la vostra estada a la Cerdanya.

El Pirineu

El Pirineu, la gran serralada que uneix la península ibèrica amb Europa. Els nombrosos poblets amb arquitectura d'art romànic i els incomptables llacs i muntanyes aconseguiran que gaudiu d'una experiència inoblidable.

La Cerdanya

La vall de la Cerdanya, que es troba dividida entre els estats d'Espanya i França, es caracteritza per ser una plana elevada única als Pirineus ja que no n'hi ha cap altre de magnituds comparables. Envoltada per les serres del Cadí i del Moixeró al sud i per la serralada dels Pirineus al nord, aquesta vall ens ofereix una gran diversitat i bellesa paisatgística típica de zones alpines però amb trets mediterranis.

L'Hotel Martinez es troba a les afores de la vila de Puigcerdà, principal nucli urbà i comercial de la vall de la Cerdanya. Fundada l'any 1178 per Alfons II d'Aragó, Puigcerdà és la capital històrica de la Cerdanya i actualment compta amb uns 9.000 habitants. A la ciutat en destaquen llocs d'especial interès turístic com l'Estany de Puigcerdà, El Campanar del Segle XII, l'Església de Sant Tomàs de Ventajola i el Museu Cerdà.


Enllaços:

Oferta Treballadors d'Empresa

Té la necessitat d'acomodar els treballadors de la seva empresa a la Cerdanya? A Hotel Martinez oferim als treballadors l'habitació individual en règim de Mitja Pensió per 40 €/nit si les dates reservades són entre dilluns i divendres, tant en temporada baixa com en temporada alta.

Facebook Icon